Величина на македонски език

Превод: величина, Речник: български » македонски

магнитуда, големина, големината, размери
величина на македонски език

Други езици

Свързани думи: величина

величина езиков речник македонски, величина ро, величина х, величина ф, величина спроса, величина информатика, величина на македонски език

Преводи

величество на македонски език - височество
величие на македонски език - возвишеност, величество, величина, големина
велосипед на македонски език - велосипед вашиот, велосипеди, тркалото, велосипедот
велосипедист на македонски език - на biker
известие на македонски език - известување, известени, најава, известувањето, забележите

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Величина на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: магнитуда, големина, големината, размери