Взвод на македонски език

Превод: взвод, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
вод, одред, вод на, водот
Взвод на македонски език
Други езици

Свързани думи: взвод

взвод целия филм, взвод филм, взвод 1986, взвод online, взвод филми, взвод езиков речник македонски, взвод на македонски език

Преводи

  • взаимно на македонски език - взаемно, заемно, меѓусебно, меѓусебна, заеднички
  • взаимозаменяемия на македонски език - заменлив, менливи, истоветни, мешаат, наизменично
  • взрив на македонски език - тресне, експлозија, Бенг, експлозијата
Случайни думи
Взвод на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: вод, одред, вод на, водот