Дежурство на македонски език

Превод: дежурство, Речник: български » македонски

должност, и ноќ должност, ноќ должност
дежурство на македонски език

Други езици

Свързани думи

дежурство езиков речник македонски, дежурство на разположение, дежурство 24 часа, дежурство на корабле, дежурство по школе, дежурство на кораб, дежурство на македонски език

Преводи

влияние на македонски език - влијание, влијае, влијанието, моќ, ефект
девиз на македонски език - девиза, мото, слоган, мотото, мото е
дедукция на английски език - synthesis, deduction, eduction, deduced, inference, read across
дезинфекция на македонски език - дезинфекција, дезинфицирање, дезинфицира, дезинфицираат, за дезинфекција
действие на македонски език - акција, дејство, акциона, дејствување, во акција

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Дежурство на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: должност, и ноќ должност, ноќ должност