Изчисление на македонски език

Превод: изчисление, Речник: български » македонски

пресметка, пресметување, пресметката, пресметувањето, пресметки
изчисление на македонски език

Други езици

Свързани думи

изчисление езиков речник македонски, изчисление на майчинство, изчисление на болничен, изчисление на законна лихва, изчисление на трудов стаж, изчисление на болничен 2014, изчисление на македонски език

Преводи

изумруд на македонски език - смарагд, смарагдот
изчезвам на македонски език - исчезна, исчезнувањето, исчезнувања, исчезнуваат, исчезнуваа
изящество на македонски език - грациозност, благодат, уметност
икона на македонски език - иконата, икони, иконите, на икони
трагик на английски език - tragedian

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Изчисление на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: пресметка, пресметување, пресметката, пресметувањето, пресметки