Майонеза на македонски език

Превод: майонеза, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
мајонез, мајонезот
Майонеза на македонски език
Други езици

Свързани думи: майонеза

майонеза калории, майонеза без яйца, майонеза олинеза, майонеза за коса, майонеза краси, майонеза езиков речник македонски, майонеза на македонски език

Преводи

  • мазола на македонски език - жуљеви, мазо, калус
  • майка на македонски език - мајката, мајка, нејзината мајка, родител, мајка ти
  • мак на македонски език - булката, афион, пукање, појавуваат, пукање од
Случайни думи
Майонеза на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: мајонез, мајонезот