Мед на македонски език

Превод: мед, Речник: български » македонски

бакар
мед на македонски език

Допълнителни преводи

бакар, меч, бакарни, на бакар

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

мед езиков речник македонски, мед от рапица, мед и сода, мед от глухарчета, мед и лимон, мед от борови връхчета, мед на македонски език

Преводи

мая на македонски език - квасец, маја, на маја, квасецот
мебелировка на македонски език - мебел
медальон на македонски език - медалјон, висулка, другар
медиана на македонски език - медијана, средно, средна, медиана
приставка на македонски език - приклучок, додаток, прикачување, приклучокот

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Мед на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: бакар, бакар, меч, бакарни, на бакар