Постулат на македонски език

Превод: постулат, Речник: български » македонски

постулатот
постулат на македонски език

Други езици

Свързани думи

постулат езиков речник македонски, постулат и аксиома, постулат планка, постулат бора, постулат значение, постулат на бор, постулат на македонски език

Преводи

еднородно на македонски език - рамномерна
постановяване на македонски език - е донесена, нарачување, датумот на донесувањето, на донесувањето, кој е донесена
постоянство на македонски език - упорност, истрајност, постојаност, упорноста, инсистирање
пот на македонски език - тенџере, тава, создаваат
потенциометър на македонски език - потенциометар

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Постулат на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: постулатот