Равноденствие на македонски език

Превод: равноденствие, Речник: български » македонски

рамноденица
равноденствие на македонски език

Други езици

Свързани думи

равноденствие езиков речник македонски, равноденствие ритуал, равноденствие филм, равноденствие - михаил и кристина белчеви текст, равноденствие в 2014, равноденствие март 2014, равноденствие на македонски език

Преводи

преимущество на македонски език - предност, има предност, што предност, предност пред, со предност
равно на македонски език - еднаков, еднакви, еднакво, еднаква, подеднакво
равновесие на македонски език - рамнотежа, својата рамнотежа, рамнотежата, баланс, биланс
равнодушие на македонски език - рамнодушност, рамнодушно
равнодушния на македонски език - рамнодушен, рамнодушни, рамнодушна, рамнодушно, индиферентен

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Равноденствие на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: рамноденица