Разрешение на македонски език

Превод: разрешение, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
дозвола, овластување, одобрение, решение, овластени
Разрешение на македонски език
Други езици

Свързани думи: разрешение

разрешение за работа на чужденец, разрешение за продажба на алкохол, разрешение за достъп до класифицирана информация, разрешение за строеж софия, разрешение за строеж, разрешение езиков речник македонски, разрешение на македонски език

Преводи

  • разпоредба на македонски език - одредба, одредби, одредбата, одредбите, обезбедување
  • разпространение на македонски език - дистрибуција, ширење, шири, ширењето, дисеминација
  • разрушение на македонски език - деструкција, уништување, пропаѓање
  • разтваряне на македонски език - растворање, распуштање, реконституција, распуштањето, раствори
Случайни думи
Разрешение на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: дозвола, овластување, одобрение, решение, овластени