Фосил на македонски език

Превод: фосил, Речник: български » македонски

фосили, Фаучи, фосилни остатоци
фосил на македонски език

Други езици

Свързани думи

фосил езиков речник македонски, фосил софия, фосил чанти, фосил амонит, фосил бижута, фосил българия, фосил на македонски език

Преводи

желая на македонски език - сакам, посакувам, сакаат, желба, сакаш
фортификация на английски език - fortification
фосген на английски език - phosgene, of phosgene, a phosgene
фото на македонски език - слика, фотографии
фотоапарат на македонски език - камера, фото апарат, фото, апарат

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Фосил на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: фосили, Фаучи, фосилни остатоци