Чашка на македонски език

Превод: чашка, Речник: български » македонски

шољата
чашка на македонски език

Допълнителни преводи

чаша, доза, првенство, чашата

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

чашка езиков речник македонски, чашка d, чашка за урина, чашка за очи, чашка ц, чашка e, чашка на македонски език

Преводи

фактически на македонски език - фактички, всушност, речиси, де факто, фактичка
частно на македонски език - приватно, приватна, приватното, приватни, приватен
чаша на македонски език - чаша од, првенство, првенство во, кригла
чек на македонски език - проверка, чек без покритие, плата
червей на македонски език - црв, црви, црвот

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Чашка на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: шољата, чаша, доза, првенство, чашата