Член на македонски език

Превод: член, Речник: български » македонски

членот, членка, со член, во член
член на македонски език

Други езици

Свързани думи: член

член езиков речник македонски, пълен член, кратък член, кодекс на труда, пълен кратък член, кодекса на труда, член на македонски език

Преводи

декрет на македонски език - уредба, декретот, указ
чистка на македонски език - колку често, чистење, избришете, и чистка
чистота на македонски език - чистотата, почисто, јасност, чистина
човек на македонски език - лице, човекот, личност, дечко, мажот, душата
човешка на македонски език - човечка, човечки, човекот, човечката, човекова

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Член на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: членот, членка, со член, во член