Генетика на норвежки език

Превод: генетика, Речник: български » норвежки

Изходен език:
български
Целеви език:
норвежки
Преводи:
genetikk, gener, genetikken, genetiske
Генетика на норвежки език
Други езици

Свързани думи: генетика

генетика варна, генетика на агресията, генетика пловдив, генетика майчин дом, генетика софия, генетика езиков речник норвежки, генетика на норвежки език

Преводи

  • гейзер на норвежки език - geysir, geyser, slumrende Geysir, geysirer
  • ген на норвежки език - faktor, genet, gen, gene
  • гений на норвежки език - geni, geniet, geniale, genialt, geni for
  • геноцид на норвежки език - folkemord, folkemordet, mordet
Случайни думи
Генетика на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: genetikk, gener, genetikken, genetiske