Атлас на португалски език

Превод: атлас, Речник: български » португалски

atlas, atlas de, do atlas, a Atlas, da Atlas
атлас на португалски език

Други езици

Свързани думи

атлас езиков речник португалски, атлас копко, атлас травелс, атлас кукла, атлас група, атлас кукла текст, атлас на португалски език

Преводи

атеизъм на португалски език - ateísmo, o ateísmo, do ateísmo
атеист на португалски език - ateu, ateísta, ateus, atheist, atéia
атмосфера на португалски език - atmosfera, ambiente, atmosfera de, clima, melodia, vento, abanar, ...
атол на португалски език - atol, atoll, atol de, de atol, atoll de
учтивия на португалски език - educado, polido, cortês, educada, educados, suave

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Атлас на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: atlas, atlas de, do atlas, a Atlas, da Atlas