Граматика на португалски език

Превод: граматика, Речник: български » португалски

gramática, grama
граматика на португалски език

Допълнителни преводи

gramática, gramatical, secundária, a gramática, de gramática

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

граматика езиков речник португалски, граматика немски, граматика на българския език, граматика бг, граматика на цивилизациите, граматика на фантазията, граматика на португалски език

Преводи

гражданския на португалски език - civil, civis, público
гражданство на португалски език - cidadania, a cidadania, da cidadania, nacionalidade, de cidadania
гранат на португалски език - granada, garnet, grandada, da grandada, de granada
граната на португалски език - concha, casca, carapaça, shell, escudo
насмешливия на португалски език - zombeteiro, zombaria, zombeteira, zombador, zombando

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Граматика на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: gramática, grama, gramática, gramatical, secundária, a gramática, de gramática