Титул на португалски език

Превод: титул, Речник: български » португалски

epígrafe, trabalhoso, título, cabeçalho
титул на португалски език

Допълнителни преводи

manchete, título, headline, notícia, cabeçalho

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

титул езиков речник португалски, титул за собственост, титул императора россии, титул превод, титул тълковен речник, титул archeage, титул на португалски език

Преводи

престиж на португалски език - prestígio, de prestígio, prestige, prestigio, o prestígio
титан на португалски език - titânio, de titânio, titanium, tit�io, o titânio
титла на португалски език - título, do título, epígrafe, em epígrafe, título de, cabeçalho, ...
тиф на португалски език - febre, peste, a febre, da peste, da febre
тичам на португалски език - corrida, correr, prazo, de execução, run, experiência, funcionamento, boato, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Титул на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: epígrafe, trabalhoso, título, cabeçalho, manchete, título, headline, notícia, cabeçalho