Шимпанзе на румънски език

Превод: шимпанзе, Речник: български » румънски

cimpanzeu
шимпанзе на румънски език

Допълнителни преводи

cimpanzeu, de cimpanzeu, cimpanzei, cimpanzeul, cimpanzeilor

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

шимпанзе езиков речник румънски, шимпанзе бонобо, шимпанзе джудже, шимпанзе пигмей, шимпанзе филм, шимпанзе с ак-47, шимпанзе на румънски език

Преводи

специалист на румънски език - specialist, specialitate, de specialitate, specializat, specialist în, maestru, principal, ...
шизофрения на румънски език - schizofrenie, schizofreniei, schizofrenia, de schizofrenie
шило на румънски език - sulă, awl, sula, sulă de, priboi
шина на румънски език - atelă, atela, splint, atelă de, șplint, obosi
шип на румънски език - cui, spike, vârf, spike de, vârf de, ghimpe, spin

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Шимпанзе на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: cimpanzeu, cimpanzeu, de cimpanzeu, cimpanzei, cimpanzeul, cimpanzeilor