Единодушие на словашки език

Превод: единодушие, Речник: български » словашки

jednohlasnosť
единодушие на словашки език

Допълнителни преводи

jednomyseľnosť, jednohlasnosť, jednomyseľné, jednomyseľnosti, jednomyseľné schválenie

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

единодушие езиков речник словашки, единодушие сканворд, единодушие синоним, единодушие это, единодушие толковый словарь, единодушие значение слова, единодушие на словашки език

Преводи

единадесет на словашки език - jedenásť, jedenástich, jedenástej, jedenásty
единичност на словашки език - jedinečnosť, jedinečnosti, jedinečný, jedinečnosť v, singularita, jednota
еднокопитни на словашки език - konský, obyčajný, koňský, konské
еднороден на словашки език - jednotný, jednotného, vnútorný, spoločný, jednotné
обжалване на словашки език - odvolanie, odvolania, odvolaní, odvolať, odvolaniu, prosba, výzva

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Единодушие на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: jednohlasnosť, jednomyseľnosť, jednohlasnosť, jednomyseľné, jednomyseľnosti, jednomyseľné schválenie