Идол на словашки език

Превод: идол, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
fetiš, modla, modlu, idol, modla je
Идол на словашки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: идол

идол мини, идол еоод, идол на 2013, идол на 2013 планета, идол синоними, идол езиков речник словашки, идол на словашки език

Преводи

  • идиома на словашки език - idiom, idiot, idióm
  • идиотизъм на словашки език - idiotství
  • идолния на словашки език - idyla, modla, modlu, idol, modla je
  • идолопоклонство на словашки език - modlárstvo, modlárstva, modlárstvu, modloslužba, modlárstvom
Случайни думи
Идол на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: fetiš, modla, modlu, idol, modla je