Общежитие на словашки език

Превод: общежитие, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
hospic, Hospice, hospicu, útulok
Общежитие на словашки език
Други езици

Свързани думи: общежитие

общежитие варна, общежитие русе, общежитие бургас, общежитие люлин, общежитие унсс, общежитие езиков речник словашки, общежитие на словашки език

Преводи

  • обший на словашки език - generický, genetický, všeobecný, obecný, rodový, zaostávajú, zaostáva, ...
  • общ на словашки език - prostý, obecný, všeobecný, všeobecnú, obyčajný, všeobecné, všeobecného
  • общение на словашки език - styk, koitus, styku, kontakt, kontaktu, vzťahy
  • общественост на словашки език - svet, verejnosť, verejnosti
Случайни думи
Общежитие на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: hospic, Hospice, hospicu, útulok