Разтворимост на словашки език

Превод: разтворимост, Речник: български » словашки

rozpustnosť, rozpustnosti, Rozpustnost, rozpustné, Rozpustnost'v
разтворимост на словашки език

Други езици

Свързани думи

разтворимост езиков речник словашки, разтворимост на газове в течности, разтворимост на захар, разтворимост във вода, разтворимост на водород във вода, разтворимост на някои киселини основи и соли във вода, разтворимост на словашки език

Преводи

пауза на словашки език - pauza, prestávka, pozastavenie, prestať
разрушение на словашки език - zničenie, zničenia, zničeniu, zničení, zničiť, kolaps, záhuba, ...
разтваряне на словашки език - rozpustenie, rozpustení, rekonštitúcii, rozpustenia, rozpusteniu, zrušení
разтворител на словашки език - solventný, solventné, solventná, benzínové, solventnej, solventní
разширение на словашки език - predĺženie, predĺženia, predĺžení, predĺženiu, predlžuje

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Разтворимост на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: rozpustnosť, rozpustnosti, Rozpustnost, rozpustné, Rozpustnost'v