Тероризъм на словашки език

Превод: тероризъм, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
terorizmus, terorizmu, terorizmom
Тероризъм на словашки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: тероризъм

тероризъм езиков речник словашки, тероризъм на словашки език

Преводи

  • термос на словашки език - termoska
  • терор на словашки език - strach, teror, panický, panika, hrôzy
  • терорист на словашки език - teroristický, terorista, teroristu, za teroristu
  • терпентин на словашки език - terpentín, terpentínová silica, terpentýn, terpentínová, terpentínom
Случайни думи
Тероризъм на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: terorizmus, terorizmu, terorizmom