Орган на френски език

Превод: орган, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
orgue, harmonium, organe, appareil, corps, organisme, le corps, corporel, corporelle
Орган на френски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: орган

орган на якобсон, орган музика, орган по безопасност и здраве, орган на растение, орган на изпълнителната власт, орган езиков речник френски, орган на френски език

Преводи

  • оратория на френски език - oratorio, l'oratorio, oratorios, oratoire
  • оргазъм на френски език - zénith, sommité, sommet, période, orgasme, climax, cime, ...
  • организация на френски език - méthode, dispositif, composition, transaction, ordre, installation, construction, ...
  • органист на френски език - organiste, l'organiste, organiste de, d'organiste
Случайни думи
Орган на френски език - Речник: български » френски
Преводи: orgue, harmonium, organe, appareil, corps, organisme, le corps, corporel, corporelle