Фонетика на френски език

Превод: фонетика, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
phonétique, la phonétique, de phonétique, phonétiques
Фонетика на френски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: фонетика

фонетика windows 8, фонетика значение, фонетика уикипедия, фонетика за windows 8 download, фонетика за андроид 4, фонетика езиков речник френски, фонетика на френски език

Преводи

  • фокусния на френски език - focal, jeter, jetez, lancer, Throw
  • фолклор на френски език - folklore, le folklore, du folklore, folklorique, au folklore
  • фонограф на френски език - phonographe, électrophone, phono, phonograph, phonographique, le phonographe
  • фонология на френски език - phonologie, la phonologie, phonologique, de la phonologie
Случайни думи
Фонетика на френски език - Речник: български » френски
Преводи: phonétique, la phonétique, de phonétique, phonétiques