Вискоза на чешки език

Превод: вискоза, Речник: български » чешки

viskóza
вискоза на чешки език

Допълнителни преводи

viskóza, viskózy, viskózového, viscose, viskózové

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

вискоза езиков речник чешки, вискоза какво е, вискоза плат, вискоза състав, вискоза wiki, вискоза цена, вискоза на чешки език

Преводи

виртуоз на чешки език - virtuos, virtuózní, virtuóz, virtuoz, virtuózním
вирус на чешки език - virus, viru, virem, vir, virů
вискозитет на чешки език - viskozita, viskozity, viskozitu, viskozitou, viskozitní, lepkavost, mazlavost, ...
висок на чешки език - vysoký, vysoké, vysoko, vysoce, vysokým, chrám
покер на чешки език - poker, pokeru, pokerový, pokerová, pokerové, pohrabáč

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Вискоза на чешки език - Речник: български » чешки
Преводи: viskóza, viskóza, viskózy, viskózového, viscose, viskózové