Ангел на шведски език

Превод: ангел, Речник: български » шведски

Изходен език:
български
Целеви език:
шведски
Преводи:
ängel, angel, ängeln
Ангел на шведски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: ангел

ангел кънчев, ангел джамбазки, ангел и моисей, ангел и моисей спомняй си текст, ангел стоилов, ангел езиков речник шведски, ангел на шведски език

Преводи

  • анархия на шведски език - anarki, anarkin, anarchy
  • анатомия на шведски език - anatomi, anatomin, Anatomy
  • анексия на шведски език - annektering, annekteringen, annexationen, annexation, förenande
  • анимизъм на шведски език - animism, animismen, animistiska
Случайни думи
Ангел на шведски език - Речник: български » шведски
Преводи: ängel, angel, ängeln