Апостроф на шведски език

Превод: апостроф, Речник: български » шведски

Изходен език:
български
Целеви език:
шведски
Преводи:
apostrof, apostrofen, apostrophe, apostrof för, apostrofer
Апостроф на шведски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: апостроф

апостроф html, апостроф s, апостроф принт, апостроф издателство, апостроф на клавиатурата, апостроф езиков речник шведски, апостроф на шведски език

Преводи

  • апатия на шведски език - apati, likgiltighet, apatin, håglöshet, apathy
  • апогей на шведски език - höjd, höjden
  • аптека на шведски език - apotek, apoteket, apoteks, farmaci
  • арбитраж на шведски език - skilje, skiljedoms, skiljedom, skiljeförfarande, skiljedomsförfarande
Случайни думи
Апостроф на шведски език - Речник: български » шведски
Преводи: apostrof, apostrofen, apostrophe, apostrof för, apostrofer