Drancovat на български език

Превод: drancovat, Речник: чешки » български

опустошение
drancovat на български език

Допълнителни преводи

торба, чувал, сак, чувала, торбата

Свързани думи

Преводи

dramatický на български език - драматичен, драматично, драматична, драматични, драматичното
dramatizovat на български език - драматизирам, драматизира, драматизираме, се драматизира, драматизират
drancování на български език - торба, чувал, сак, чувала, торбата, грабеж
drapérie на български език - волани, драперии и волани, драперии, волани за, фестонирани драперии

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Drancovat на български език - Речник: чешки » български
Преводи: опустошение, торба, чувал, сак, чувала, торбата