Астача на македонскай

Пераклад: астача, Слоўнік: беларуская » македонская

остатоци, остаток, резидуи, остатоци од, остатокот
астача на македонскай

Іншыя мовы

Пераклады

аб на македонскай - за, околу, во врска со, за тоа, во врска
аса на македонскай - оса, wasp, осата, пчела, басп
асачыць на македонскай - ги пратите во воспоставувањето, ги пратите одредување на, ги пратите одредување, пронаоѓањето на, ја следи одредување
асёл на македонскай - газ, задник, задникот, магаре, газот, магарето
атрымлiваць на македонскай - добијат, добивате, добиваат, добие, добиете

Выпадковыя словы

Выпадковыя словы (беларуская/англійская)


Астача на македонскай - Слоўнік: беларуская » македонская
Пераклады: остатоци, остаток, резидуи, остатоци од, остатокот