Flea-Bite in albanian

Translation: flea-bite, Dictionary: english » albanian

plesht, pleshti, pleshtat, gjerash të lira, Pleshtat e
flea-bite in albanian

Other Languages

Translations

flays in spanish - desuella, flays
flea in albanian - plesht
flea-bitten in albanian - pullali, i rrëgjuar, i pickuar nga pleshtat, rrëgjuar, pickuar nga pleshtat
flea-pit in albanian - kinema e vogël dhe e lirë
nervier in german - frecher

Random words


Flea-Bite in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: plesht, pleshti, pleshtat, gjerash të lira, Pleshtat e