Flyleaf in albanian

Translation: flyleaf, Dictionary: english » albanian

fletë e bardhë në fillim dhe në fund të libri
flyleaf in albanian

Other Languages

Related words

flyleaf language dictionary albanian, flyleaf lyrics, flyleaf lacey, flyleaf singer, flyleaf again, flyleaf cassie, flyleaf in albanian

Translations

aroused in albanian - ngjallur, ngjalli, zgjoi, zgjuar, ndez
flying's in albanian - fluturues, fluturuar, fluturonte, fluturon, duke fluturuar
flying-boat in albanian - fluturues, flying, fluturon, që fluturon, dhe fluturues
flyleaves in spanish - guardas, hojas de guarda, las guardas
flyover in albanian - mbikalesë, xhade e ngritur, mbikalimi, manifestim festiv me avione

Random words


Flyleaf in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: fletë e bardhë në fillim dhe në fund të libri