Touching in albanian

Translation: touching, Dictionary: english » albanian

prekje, prekur, prekëse, duke prekur, prekja
touching in albanian

Other Languages

Related words

touching language dictionary albanian, touching you, girls touching, touching spirit bear, spirit bear, touching quotes, touching in albanian

Translations

touchily in spanish - touchily
touchiness in albanian - sedër, lëndim
touchingly in albanian - prekshmerisht, prekëse dhe, prekëse, edhe prekëse
touchline in spanish - banda
virgin in albanian - i virgjër, virgjëreshë, virgjër, e virgjër, të virgjër

Random words


Touching in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: prekje, prekur, prekëse, duke prekur, prekja