Purskahtaa makedoniaksi

Käännös: purskahtaa, Sanakirja: suomi » makedonia

распрснувале и станувале, упадна во, пукна во, упаднаа во, рафал во
purskahtaa makedoniaksi

Muut kielet

Liittyvät sanat

purskahtaa kielisanakirja makedonia, purskahtaa englanniksi, verisilmä purskahtaa, purskahtaa itkuun englanniksi, purskahtaa itkuun, purskahtaa synonyymi, purskahtaa makedoniaksi

Käännökset

purra makedoniaksi - гризат, залак, гризне, касне, гризнам
pursi makedoniaksi - barque
purskaus makedoniaksi - изблик, голема брзина, телесен, брз, шурвам
purskauttaa makedoniaksi - исфрлајќи, spewing
vanhentunut makedoniaksi - застарени, надвор од тој датум, надвор од датумот, застарено, од датумот

Satunnaisia sanoja

Satunnaisia sanoja (suomi/englanti)


Purskahtaa makedoniaksi - Sanakirja: suomi » makedonia
Käännökset: распрснувале и станувале, упадна во, пукна во, упаднаа во, рафал во