Gorostas na albanskom

Prijevod: gorostas, Rječnik: hrvatski » albanski

vigan, Leviatan, kafshë deti vigane, anije vigane
gorostas na albanskom

Drugi jezici

Povezane riječi

gorostas rječnik albanski, gorostas kolos dzin, gorostas game of thrones, gorostas dzin, gorostas znacenje, gorostas igra prijestolja, gorostas na albanskom

Prijevodi

gornjega na albanskom - i sipërm, sipërme, e sipërme, sipërm, pjesën e sipërme
gornji na albanskom - më i lartë, majë, lartë, të lartë, top, sporti
gorostasan na albanskom - i tepërt, tepërm, dru, dajak, i tepërm
gorovit na albanskom - malor, malore, malore e, male, malor dhe
radio na albanskom - radios, radioja, në radio, radio

Nasumične riječi

Nasumične riječi (hrvatski/engleski)


Gorostas na albanskom - Rječnik: hrvatski » albanski
Prijevodi: vigan, Leviatan, kafshë deti vigane, anije vigane