Signalas makedoniškai

Vertimas: signalas, Žodynas: lietuvių » makedonų

сигнал, сигналот, сигнали, на сигналот, сигнал за
signalas makedoniškai

Kitos kalbos

Susiję žodžiai: signalas

signalas kalbų žodynas makedonų, signalas klaipeda darbo laikas, signalas klaipeda telefonu remontas, signalas kontaktai, signalas uab, signalas telefonu remontas, signalas makedoniškai

Vertimai

mygtukas makedoniškai - копче, копчето, го копчето, копче за, копче на
sietas makedoniškai - сито, ситото, решето, просејување, сито за
sietynas makedoniškai - лустерот, лустер, полилеј
sija makedoniškai - зрак, зракот, греда, гредата, сноп
sijonas makedoniškai - здолниште, здолништето, сукња, фустан, сукњата

Atsitiktiniai žodžiai

Atsitiktiniai žodžiai (lietuvių/anglų)


Signalas makedoniškai - Žodynas: lietuvių » makedonų
Vertimai: сигнал, сигналот, сигнали, на сигналот, сигнал за