Līdzenums maķedoniešu valodā

Tulkojums: līdzenums, Vārdnīca: latviešu » maķedoniešu

полето
līdzenums maķedoniešu valodā

Papildus tulkojumi

обичен, обична, рамнина, обични, едноставен

Saistīti vārdi

Citas Valodas

Saistīti vārdi

līdzenums valodas vārdnīca maķedoniešu, rietumsibīrijas līdzenums, līdzenums ir, amazones līdzenums, laimdotas līdzenums, sedas līdzenums, līdzenums maķedoniešu valodā

Tulkojumi

līdzekļi maķedoniešu valodā - средства, средствата, начин, средства за, средство
līdzens maķedoniešu valodā - рамен, стан, рамна, рамни, рамно
līdzinieks maķedoniešu valodā - колега, колешка, колегата, колега од
līdzjūtība maķedoniešu valodā - сожалување, сочувството, сочувство, сомилост, сочуство
producents maķedoniešu valodā - производител, продуцент, продуцентот, на производителите, на производители

Nejauši vārdi

Nejauši vārdi (latviešu/angļu)


Līdzenums maķedoniešu valodā - Vārdnīca: latviešu » maķedoniešu
Tulkojumi: полето, обичен, обична, рамнина, обични, едноставен