Збор: акра

Поврзани зборови: акра

акра омск, акра на английском, акра и партнеры, акра город, акра голд івано-франківськ, акра рыба, акро йога, акростих, акра израиль, аккра гана

Преводи: акра

англиски
acre


шпански
acre

германски
feld, morgen, acker

француски
acre

италијански
acro

португалски
jeira

холандски
acre

руски
акр

норвешки
Accra, i Accra, av Accra

шведски
tunnland

фински
kirpeä, eekkeri

дански
Accra, i Accra

чешки
akr, jitro

полски
akr

унгарски
Accra, accrai, Accrában, az Accra

турски
Accra, Akra

грчки
στρέμμα

украински
володіння, акр

албански
Accra, Akra, Tirana, Akrës, e Akrës

бугарски
акър

белоруски
Аккра, Акра

естонски
aaker

хрватски
površina(jutro), jutro, ral

исландски
ekra

латински
ager

литвански
akras

латвиски
Akra, Accra, Akras, Akrā

романски
Accra, la Accra, de la Accra

словенечки
pole

словачки
pole

Зборови по случаен избор