Fjalë: aftësi

Fjalë të ngjashme: aftësi

aftësi teknike dhe kompetenca, aftësi organizative dhe kompetenca, aftësi sociale dhe kompetenca, aftësi artistike dhe kompetenca

Sinonime: aftësi

zotësi, zanat, mjeshtëri, arritje, aftësi mendore, prirje, pëlqim, dhuratë, dhurim, dhunti, talent, dorë, anë, krah, akrep, shigjetë, veçori, huq, zakon, pushtet, fuqi, energji, forcë, mundësi, shkathtësi, ustallëk, art, vlerë, vleftë, dobi, çmim, kompetencë, zgjuarsi, fakultet, fushë shkencore, trup pedagogjik, shkencë, kapacitet, nxënësi, vëllim, lehtësi, njohuri, njohuri teknike, rregull, kualifikim, cilësi, kufizim, karakteristikë, diplomë

Përkthime: aftësi

Fjalor:
anglisht
Përkthime:
ability, skill, capability, capacity, proficiency
Fjalor:
spanjisht
Përkthime:
talento, habilidad, capacidad, aptitud, primor, la capacidad, capacidad de, posibilidad
Fjalor:
gjermanisht
Përkthime:
begabung, vermögen, befähigung, kraft, fähigkeit, tüchtigkeit, Fähigkeit, Können, Möglichkeit
Fjalor:
frëngjisht
Përkthime:
dextérité, habileté, industrie, habilité, dispositions, aptitude, faculté, capacité, qualification, savoir-faire, ...
Fjalor:
italisht
Përkthime:
abilitazione, capacità, competenza, abilità, possibilità, la capacità, capacità di
Fjalor:
portugalisht
Përkthime:
capacidade, habilidade, a capacidade, capacidade de, possibilidade
Fjalor:
holandisht
Përkthime:
bekwaamheid, kundigheid, vermogen, mogelijkheid, capaciteit, het vermogen
Fjalor:
rusisht
Përkthime:
возможность, правоспособность, годность, дееспособность, способность, платежеспособность, дарование, умение, квалификация, пригодность, ...
Fjalor:
norvegjisht
Përkthime:
evne, dyktighet, evnen, muligheten, evne til, evnen til
Fjalor:
suedisht
Përkthime:
förmåga, förmågan, möjlighet, möjligheten, möjligheter
Fjalor:
finlandisht
Përkthime:
kyvykkyys, kyky, lahjakkuus, pätevyys, taito, kykyä, mahdollisuuden, mahdollisuus, kykyyn
Fjalor:
danisht
Përkthime:
evne, evnen, evne til, mulighed, mulighed for
Fjalor:
çekisht
Përkthime:
způsobilost, důvtip, zručnost, schopnost, možnost, schopnosti, schopností
Fjalor:
polonisht
Përkthime:
zdolność, zręczność, kompetencja, możliwość, umiejętność, zdolności, Znajomość
Fjalor:
hungarisht
Përkthime:
képesség, képességét, képes, képessége, képesek
Fjalor:
turqisht
Përkthime:
yetenek, yeteneği, becerisi, kabiliyeti, yeteneğini
Fjalor:
greqisht
Përkthime:
ικανότητα, δυνατότητα, ικανότητά, την ικανότητα, την ικανότητά
Fjalor:
ukrainisht
Përkthime:
спроможність, дарування, придатність, уміння, здатність, здібність
Fjalor:
bullgarisht
Përkthime:
способност, способността, възможността, способността на, способности
Fjalor:
bjellorusisht
Përkthime:
здольнасць, здольнасьць
Fjalor:
estonisht
Përkthime:
võime, võimet, suutlikkust, oskus, suutlikkus
Fjalor:
kroatisht
Përkthime:
mogućnostima, sposobnost, mogućnosti, talent, mogućnost, sposobnosti
Fjalor:
islandeze
Përkthime:
gáfur, dugnaður, hæfileiki, getu, hæfni, geta, getu til, hæfni til
Fjalor:
latinisht
Përkthime:
potestas, facultas
Fjalor:
lituanisht
Përkthime:
gabumas, sugebėjimas, gebėjimas, galimybė, gebėjimą, gebėjimo
Fjalor:
letonisht
Përkthime:
kompetence, spējas, spēja, spēju, iespēja, prasme
Fjalor:
maqedonisht
Përkthime:
способноста, способност, можноста, можност, способности
Fjalor:
rumanisht
Përkthime:
abilitate, capacitate, capacitatea, capacitatea de, abilitatea
Fjalor:
sllovenisht
Përkthime:
zračnost, sposobnost, zmožnost, sposobnosti, Možnost
Fjalor:
sllovakisht
Përkthime:
vlohy, schopnosť, schopnosti
Fjalë të rastësishme