Кушетка на английски език

Превод: кушетка, Речник: български » английски

couch
кушетка на английски език

Допълнителни преводи

couch, sofa, daybed, davenport, squab

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

couch
 • диван
 • кушетка
 • канапе
 • лекарска кушетка
 • леговище
 • грунд

sofa
 • диван
 • канапе
 • софа
 • кушетка

daybed
 • кушетка

davenport
 • кушетка
 • писалищна маса

pouf
 • табуретка
 • пуф
 • педераст
 • кушетка
 • буфан

squab
 • кушетка
 • нисък и дебел човек
 • младо неоперено гълъбче
 • мека възглавничка на стол
 • младо неоперено гардже

divan-bed
 • диван
 • кушетка

Свързани думи

кушетка езиков речник английски, кушетка за лекарски кабинет, кушетка цена, кушетка медицинска, кушетка легло, кушетка за баня, кушетка на английски език

Преводи

куче на английски език - dog, hound, pooch, a dog, dogs, canine
кучка на английски език - bitch, slut, a bitch
къмпинг на английски език - camping, campsite, camping site, camp, the camping, encampment
къртица на английски език - mole, a mole, moles, the mole
условния на английски език - conditional, contingent, notional, the conditional, conditioning, provisory

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Кушетка на английски език - Речник: български » английски
Преводи: couch, couch, sofa, daybed, davenport, squab