Сонет на английски език

Превод: сонет, Речник: български » английски

sonnet
сонет на английски език

Допълнителни преводи

sonnet, a sonnet, the Sonnet

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

sonnet
  • сонет

Свързани думи

сонет езиков речник английски, сонет пловдив, сонет значение, сонет 18, сонет в литературата, сонет 130, сонет на английски език

Преводи

солист на английски език - soloist, a soloist, soloist of, solo, soloist with
солова на английски език - solo, a solo, neat, soloist, the solo, straw
сопа на английски език - bludgeon, shillelagh, cona, cudgel, a club, club
сопран на английски език - soprano, a soprano, the soprano
хипопотам на английски език - hippo, hippopotamus, a hippo, the hippo, a hippopotamus

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сонет на английски език - Речник: български » английски
Преводи: sonnet, sonnet, a sonnet, the Sonnet