Сонет на италиански език

Превод: сонет, Речник: български » италиански

sonetto, sonnet, sonetti, sonetto di
сонет на италиански език

Други езици

Свързани думи: сонет

сонет езиков речник италиански, сонет пловдив, сонет значение, сонет 18, сонет в литературата, сонет 130, сонет на италиански език

Преводи

видео на италиански език - video, il video, di video, video di, descrizione, film, quadro, immagine, ...
солист на италиански език - solista, di solista, solisti, soloist
солова на италиански език - assolo, solista, da solo, solo, personale, cannuccia, paglia
сопа на италиански език - mazza ferrata, randello, bludgeon, mazza, manganello, casino, ...
сопран на италиански език - soprano, il soprano, di soprano, del soprano

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сонет на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: sonetto, sonnet, sonetti, sonetto di