Сопрано на английски език

Превод: сопрано, Речник: български » английски

soprano
сопрано на английски език

Допълнителни преводи: сопрано

soprano, treble, a soprano, soprano voice

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: сопрано

soprano
  • сопрано

treble
  • дискант
  • тройно количество
  • сопрано
  • висок детски глас

Свързани думи: сопрано

сопрано езиков речник английски, сопрано 10 концерт, сопрано 10, сопрано сфогато, сопрано саксофон, сопрано 10 рондо в турецком стиле, сопрано на английски език

Преводи

показание на английски език - indication, evidence, testimony, reading, an indication, penance
сопа на английски език - bludgeon, shillelagh, cona, cudgel, a club, club
сопран на английски език - soprano, a soprano, the soprano
сос на английски език - sauce, dressing, gravy, the sauce, a sauce
софтуер на английски език - software, the software, center, package

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сопрано на английски език - Речник: български » английски
Преводи: soprano, soprano, treble, a soprano, soprano voice