Сова на беларуски език

Превод: сова, Речник: български » беларуски

сава, Сова
сова на беларуски език

Други езици

Свързани думи

сова езиков речник беларуски, сова съновник, сова звук, сова 7, сова 7 видин, сова цена, сова на беларуски език

Преводи

духовния на беларуски език - духоўны, духоўнае, духовы
сняг на беларуски език - снег, дождж, сьнег, воблачнасць, ясна
собственост на беларуски език - ўласцівасць, уласцівасць, добра
сок на английски език - juice, sap, the juice, of juice, juices
сол на беларуски език - соль

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сова на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: сава, Сова