Балерина на естонски език

Превод: балерина, Речник: български » естонски

Изходен език:
български
Целеви език:
естонски
Преводи:
baleriin, ballerina, baleriini, baleriiniks
Балерина на естонски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: балерина

балерина стихотворение, балерина гоблен, балерина 1 сериал, балерина люлка, балерина полина кадийска, балерина езиков речник естонски, балерина на естонски език

Преводи

  • бакшиш на естонски език - jootraha, kaevandusjäätmed, preemia, sigaretipits, ots, otsa, tip, ...
  • баласт на естонски език - ballastima, ballast, ballasti, liiteseadis, ballastiga, liiteseadise
  • балет на естонски език - ballett, Ballet, balleti, balletti, balletist
  • балистика на естонски език - ballistika, ballistiliste rakettide, ballistiliste rakettide valdkonnas, ballistilised, ballistiliste
Случайни думи
Балерина на естонски език - Речник: български » естонски
Преводи: baleriin, ballerina, baleriini, baleriiniks