Балерина на френски език

Превод: балерина, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
ballerine, danseuse, ballerina, ballerines, de ballerine
Балерина на френски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: балерина

балерина стихотворение, балерина гоблен, балерина 1 сериал, балерина люлка, балерина полина кадийска, балерина езиков речник френски, балерина на френски език

Преводи

  • бакшиш на френски език - don, bakchich, pronostiquer, apogée, cadeau, cime, comble, ...
  • баласт на френски език - ballast, lester, lest, ballasts, de ballast, le ballast
  • балет на френски език - ballet, le ballet, de ballet, danse, ballets
  • балистика на френски език - balistique, la balistique, balistiques, de balistique
Случайни думи
Балерина на френски език - Речник: български » френски
Преводи: ballerine, danseuse, ballerina, ballerines, de ballerine