Лиана на испански език

Превод: лиана, Речник: български » испански

liana, lianas, bejuco, de lianas, de liana
лиана на испански език

Други езици

Свързани думи: лиана

лиана езиков речник испански, лиана компютри втора, лиана старк, лияна песни, лиана растение, лиана димитрова, лиана на испански език

Преводи

критика на испански език - crítica, criticismo, críticas, la crítica, las críticas, censura
летучка на испански език - letuchka, volátil
лечение на испански език - tratamiento, el tratamiento, trato, tratamiento de, de tratamiento, curación, ...
либерализъм на испански език - liberalismo, el liberalismo, del liberalismo, al liberalismo
ливада на испански език - prado, pradera, meadow, prado de, pradera de

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лиана на испански език - Речник: български » испански
Преводи: liana, lianas, bejuco, de lianas, de liana