Лиана на немски език

Превод: лиана, Речник: български » немски

Liane, liana, Lianen
лиана на немски език

Други езици

Свързани думи: лиана

лиана езиков речник немски, лиана компютри втора, лиана старк, лияна песни, лиана растение, лиана димитрова, лиана на немски език

Преводи

летучка на немски език - letuchka, brisant, flüchtig
лечение на немски език - behandlung, behandlungs, der behandlung, die behandlung, verfahren
либерализъм на немски език - liberalismus, der liberalismus, den liberalismus, liberalität
ливада на немски език - wiese, meadow, wiesen, au
херцогство на немски език - herzogtum, herzogtums, herzogthum

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лиана на немски език - Речник: български » немски
Преводи: Liane, liana, Lianen