Рано на испански език

Превод: рано, Речник: български » испански

Изходен език:
български
Целеви език:
испански
Преводи:
temprano, pronto, temprana, principios de, precoz
Рано на испански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: рано

рано рани малка мома, рано ранила мамо диляна, рано ми е море, рано пиле рано пее значение, рано рани монахиня, рано езиков речник испански, рано на испански език

Преводи

  • ранения на испански език - herido, heridos, herida, heridas, los heridos
  • ранния на испански език - lavabo, temprano, pronto, temprana, principios de, precoz
  • ранчо на испански език - hacienda, estancia, rancho, Ranch, rancho de
  • раса на испански език - carrera, casta, raza, la raza, carrera de, la carrera
Случайни думи
Рано на испански език - Речник: български » испански
Преводи: temprano, pronto, temprana, principios de, precoz