Настроение на италиански език

Превод: настроение, Речник: български » италиански

Изходен език:
български
Целеви език:
италиански
Преводи:
modo, senso, umore, sentimento, emozione, opinione, parere, avviso, stato d'animo, animo, d'animo, l'umore
Настроение на италиански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: настроение

настроение терминално, настроение синоним, настроение на английски, настроение за skype, настроение по време на бременност, настроение езиков речник италиански, настроение на италиански език

Преводи

  • настойчивия на италиански език - insistente, insistenti, insistito, insistenza, insiste
  • настойчивост на италиански език - tenacia, perseveranza, costanza, la perseveranza, di perseveranza
  • настройка на италиански език - ambiente, regolazione, ambientazione, impostazione, impostazione di
  • натам на италиански език - là, costì, ci, thither, colà, quivi
Случайни думи
Настроение на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: modo, senso, umore, sentimento, emozione, opinione, parere, avviso, stato d'animo, animo, d'animo, l'umore