Настроение на македонски език

Превод: настроение, Речник: български » македонски

расположение, расположението, расположени, духови
настроение на македонски език

Други езици

Свързани думи: настроение

настроение езиков речник македонски, настроение терминално, настроение синоним, настроение на английски, настроение за skype, настроение по време на бременност, настроение на македонски език

Преводи

настойчивия на македонски език - упорните, за упорните, упорно, агресивно, силно
настойчивост на македонски език - настојчивост, упорност
настройка на македонски език - поставување, подесување, прилагодување, поставка, местење
натам на македонски език - назад, натаму, наваму, и назад
покер на македонски език - на покер, покер на

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Настроение на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: расположение, расположението, расположени, духови